Zajímá mě,jak vaříte rybí polévku.Jde mi o klasiku, žádné zahraniční,ale hezky podomácku - česky
Včerejšek je historii.Zítřek tajemstvím.Dnešek je dar.
Dnes je:
Pátek 24. 11. 2023
Svátek má:
Emílie
Blahopřejeme!
Souhrnné RSS: Aktuální články | Nové zprávy | O čem diskutujeme | O čem píšeme?
| | Mapa webu
© 2007 PLUS DESIGN & MARKETING s. r. o. | O provozovateli | Reklama na našem webu | Partneři | Nápověda | Používáme náhledy Thumbshots
Kapr
22. Prosince 2008 - 21:43 — OlinaTak mi děvčata i kluci držte palce. Zítra ráno jdu pro kapra a když ho kuchám, vždycky je to napětí, jestli neprotrhnu žluč.
Mladí si myslí, že staří jsou pošetilí, ale staří vědí, že mladí jsou pošetilí.
Rybí polévka
22. Prosince 2008 - 10:08 — sfingaNesmí o vánocích chybět je moc dobrá s opraženým rohlíkem
Usměv je lékem na všechno
pro Oli
22. Prosince 2008 - 1:26 — BarčaTaky to musí být mňamka.zdravím
Včerejšek je historii.Zítřek tajemstvím.Dnešek je dar.
polévka
22. Prosince 2008 - 0:11 — OlinaV podstatě ji dělám stejně, jen dám vařit zeleninu s hlavami. Mám zeleninu udělanou na podzim v mrazáku, krásně se proleží. Po přecezení už tam žádnou zeleninu nedávám, jen mlíčí a jikry, prostě vntřnosti. Housku opékám v troubě, nepotřebuje tolik omastku a dělá se rovnoměrněji. Jo a taky tam nedávám to koření.
Mladí si myslí, že staří jsou pošetilí, ale staří vědí, že mladí jsou pošetilí.
pro samor2
20. Prosince 2008 - 21:12 — BarčaDěkuji skvělé.Vařím to téměř stejně až na to,že vyždy neseženu mlíčí a jikry a zeleninu do polévky blanšíruju.zdravím
Včerejšek je historii.Zítřek tajemstvím.Dnešek je dar.
rybí polévka
20. Prosince 2008 - 20:59 — samor2rybí polévku nemusím, ale
Přeji krásný celý den bez hlupáků a průšvihů
Moje www: www.teta.estranky.cz
všem
20. Prosince 2008 - 20:48 — BarčaCo je s tou rybí polévkou,? Napíše někdo recept ? zdravím
Včerejšek je historii.Zítřek tajemstvím.Dnešek je dar.